Stockholm är möjligheternas stad och växer så det knakar. Nyetablerade företag trängs upp till ytan varje dag – och den som etablerar sig i Stockholm, har redan där ett försprång. I dagens samhälle kan det vara väldigt svårt att hitta lediga lokaler för sin verksamhet. Då kan det vara ett klokt beslut att ta hjälp av fastighetsförmedlare och företagsmäklare. De hjälper dig att hitta de mest lönsamma lediga lokaler som finns ute idag.

Lediga lokaler i Stockholm

För att du skall hitta din framtida drömlokal gör du bäst i att ta hjälp av en Nextor företagsmäklare. För en oerfaren är Stockholm ett stort pussel av okända byggnader. För en erfaren fastighets- och företagsmäklare är detta pussel uppåtvänt och alltså en dans på rosor. De vet utifrån dina kriterier exakt vad du letar efter och var du kan hitta det. Både tryggt och lönsamt är vad du kan förvänta dig hos en legitim fastighetsförmedlingsfirma.

Idag finns alla möjliga sorters lediga lokaler. Vare sig du vill starta eget eller enbart byta lokal finns lokalen för dig. Restaurang- , lager- , butiks- och kontorslokaler finns i centrala Stockholm för dig som är villig att ta steget in i en ny modern företagsmiljö. Varför du ska ha din verksamhet i Stockholm är enkelt. Tillväxten är enorm och i och med en växande urbanisering ökar affärsmöjligheterna drastiskt. Kommunikationen i Stockholm är världsklass och är bara en fördel i mängden varför just du vill ha din butik, restaurang etc. i huvudstaden.

Att sälja din verksamhet

Att sälja sin verksamhet är ofta det största beslut man skall ta som egenföretagare och det kräver en genomtänkt planering och god strategi för att det skall bli en trygg och lönsam affär. Vissa punkter är essentiella vid företagsförmedling. Dessa punkter görs proffessionellt av fastighetsförmedlare och är bl.a:

Planering inför ägarskifte, en tydlig strategi utgående efter skattefrågor och marknadsmässiga värderingar, marknadsföring som når ut till brett kundregister av varma kunder, visningar, förhandlingar och budgivningar, transaktioner och slutligen avtalshandlingar.

Allt detta kan du som vill sälja din verksamhet få professionell rådgivning och hjälp med. Detta minskar risken för strul och problem och ökar sannolikheten till en trygg och lönsam affär.